Ce ar trebui să știi înainte de a închiria pentru prima dată o autorulotă?

  Arată tot

  Ce ar trebui să știi înainte de a închiria pentru prima dată o autorulotă?

  Dacă n-ai închiriat niciodată o autorulotă pentru a-ți petrece vacanța, ar trebui să ai în vedere acest mod de călători, pentru că o autorulotă îți oferă experiențe și flexibilitate ca în orice altă călătorie, dar cu confortul unei case pe roți. Iată cateve sugestii care te-ar putea ajuta:

  Planifică

  Dacă te-ai decis să închiriezi o autorulotă, mai întâi trebuie să identifici ce nevoi ai și ce tip de autorulotă ți se potrivește, unde îți dorești să campezi și ce vrei să faci cât timp stai în camping. După ce ai planificat asta, îți planifici un budget, planifici activitățile specifice și cum ai vrea să servești masa. Planificarea călătoriei cu o autorulotă de la început până la sfârșit este foarte utilă pentru a beneficia la maximum de autorulota ta.

  Alege-ți partenerii de vacanță

  Pentru că autorulotele sunt case în miniatură (chiar și cel mai mare tip de autorulote-clasa A), ele nu sunt pentru oricine, de aceea asigură-te că toți partenerii de drum se vor simți confortabil cu acest mod de a călători. Discută cu familia și prietenii interesați și apoi stabiliți împreuna toate detaliile, pentru a te asigura că toți se vor simți confortabil. Nu e plăcut să călătorești cu cineva care nu e pe deplin mulțumit de durata, confortul și destinația aleasa.

  Alege destinații pe gustul tuturor

  Unul din marile avantaje ale închirierii unei autorulote este că poți merge aproape oriunde îți dorești. Chiar dacă este un parc național, o plajă, un camping de lux, asigură-te că toți se vor simți bine.

  Alege autorulota care ți se potrivește

  După ce ai stabilit unde vei merge și cu cine, alege mărimea potrivită pentru autorulota închiriată. Asigură-te că există spațiu de dormit confortabil pentru toți, spațiu suficient pentru lounge, portbagaj suficient de mare pentru toate lucrurile necesare și o bucătărie utilată pentru a vă permite prepararea meselor în camping.

  UN SFAT – Doar pentru că o autorulotă are 6 locuri de dormit, nu înseamnă întotdeauna că pot dormi confortabil 6 persoane adulte, de aceea te invităm să vizualizezi o autorulotă înainte de a o închiria.

  Trinus MotorHome – Casa ta departe de acasă!