Informații utile

 
1Ce sunt autorulotele?
Autorulota este “Casa ta departe de acasa”-un mijloc de transport ce-ți oferă și spațiu de locuit pentru până la 6 persoane. Facilitățile spațiului de locuit sunt similare unui hotel de 4 stele: cabină de duș cu apă caldă/rece, aer condiționat, toaletă ecologică, frigider, aragaz, chiuvetă în bucătărie, panouri fotovoltaice și spații mari de depozitare.
Autorulotele Trinus sunt echipate și pregătite pentru toate sezoanele, atât pentru campare în locații dedicate cât și pentru off-camping.
2Pot conduce autorulotele Trinus cu permis de cat. B?
Da. Autorulotele Trinus se pot conduce cu permis auto de cat. B, dacă ai vârsta de cel puțin 25 de ani și cel puțin 5 ani experiență . Condiția de vechime este impusă de Trinus având în vedere dimensiunile autorulotei și masa maximă autorizată de 3,5 tone.
3Aveți limită de kilometri parcurși?
Nu există limită de kilometri. Recomandarea noastră este să vă planificați distanțe zilnice ce vă vor permite să vă bucurați de concediu așa cum vă doriți.
4Autorulota închiriată poate fi condusă de mai mulți șoferi?
Da, numărul de șoferi nu este limitat. Aceleași condiții pentru vârstă și vechimea permisului sunt aplicabile fiecărui șofer.
Fiind vorba de un vehicul de dimensiuni mari, pentru siguranța pasagerilor, trebuie să vă asigurați că persoană care va conduce autorulota este suficient de experimentată și responsabilă.
5Care este consumul de combustibil al autorulotei?
Consumul de motorină este în general de 10-12l/100km. Acest consum este calculat pentru o deplasare în codiții de siguranță cu o viteză de aproximativ de 100-110km/oră.
6Se poate să-mi aduceți autorulotă acasă?
Da. Pentru clienții care solicită acest serviciu, Trinus MotorHome poate aduce/prelua autorulota de la tine de acasă sau de la o adresă solicitată. Acest serviciu implică un cost suplimentar în funcție de distanța și perioada de închiriere.
7Există o perioadă minimă de închiriere?
În sezonul de vârf – 7 zile, în restul anului 3 zile.
8Care este garanția percepută?
Valoarea garanției este de 500 Euro pe sejur. Aceasta este percepută cu 24 ore înainte de preluarea autorulotei și se va returna în termen de 48 de ore de la returnarea autorulotei în aceleași condiții.
9Câte persoane pot călători cu o autorulotă?
Autorulotele Trinus au capacitate de 5-6 persoane, toate locurile fiind omologate.
Confortul pasagerilor însă diferă în funcție de anotimp: vara în general se petrece mai mult timp în exterior și autorulota se poate utiliza la capacitate maximă; în sezonul rece se petrece în general mai mult timp în interior și în acest caz recomandăm max. 4 persoane.
10Ce trebuie să fac dacă doresc să văd autorulotele înainte de rezervare?
Vă încurajăm să ne contactați pentru a programa o vizionare a acestora. În acest fel veți avea o imagine mai clară despre ce reprezintă o autorulotă.
11Pot călători cu autorulota în afara țării?
Da, poți merge oriunde în spațiul Uniunii Europene. Avem nevoie să ne anunți din timp însă, pentru a putea pregăti toate actele necesare în acest sens.
12Ce asigurare au autorulotele Trinus?
Autorulotele dispun de asigurare RCA cât și CASCO, valabile în tot spațiul Uniunii Europene.
13Putem călători cu prietenul nostru patruped?
Sigur că da. Puteți lua cu dumneavoastră cățelul sau pisica, însă trebuie să-l puteți transporta în coditii de siguranță, atât pentru el/ea cât și pentru dumneavoastră și autorulotă. Dacă doriți să călătoriți în afara granițelor României vă rugăm vă asigurați că îndepliniți condițiile de călătorie în țările de tranzit și că aveți la dumneavoastră pașaportul acestuia.
14Ok, sunt hotărât și vreau să rezerv o autorulotă. Cum procedez?
Te rugăm să ne contactezi pentru a confirma disponibilitatea pentru perioada dorită. Avem nevoie apoi să ne trimiți de o copie a permisului de conducere și a unui act de identitate (CI, Pașaport) pe e-mail.
Se va întocmi contractul de închiriere și factura de avans de 25%. Diferența se va achita astfel: 50% cu 30 de zile înainte de prima zi de închiriere, restul de 25% la preluarea autorulotei.
Toate plățile se fac prin virament bancar; plata în numerar nu este acceptată.
15Ce fac dacă mai am întrebări sau dacă doresc o ofertă personalizată?
Ne puteți contacta oricând la contact@trinus.ro sau la numărul de telefon 0740874687.