Politica de confidențialitate

 

 

 

Trinus Motorhome SRL. colecteaza date cu caracter personal pe pagina sa de website numai cu acordul clientului si doar in urmatoarele scopuri:

 • asigurarea acestuia la serviciul de inchiriere;
 • validarea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea problemelor de orice natura referitoare la o comanda/ contract/ serviciu achizitionat de catre client;
 • contactarea acestuia, la cererea sa;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de relatii cu clientii;
 • scopuri statistice;

Prin completarea datelor sale, fiecare client isi exprima consimtamantul ca, firma noastra – Trinus Motorhome SRL. – sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. 

Clientul, prin intermediul unei cereri scrise trimisa prin e-mail la adresa: contact@trinus.ro, are dreptul de a obtine de la Trinus Motorhome SRL urmatoarele:

 • confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt/ nu sunt prelucrate la un moment dat;
 • dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 • Clientul are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Trinus Motorhome SRL. a unei cereri intocmita in forma scrisa, ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Politica de confidentialitate Trinus Motorhome SRL. se refera la datele furnizate de catre client prin intermediul formularului  de contact sau prin intermediul cererii de oferta aflata pe pagina de website www.trinus.ro. Trinus Motorhome SRL. nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de  natura acestora, in afara website-ului.

Trinus Motorhome SRL se obliga ca datele colectate ale utilizatorului/ clientului sa fie folosite numai in conformitate cu  scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii  referitoare la datele cu caracter personal sau speciale ale utilizatorului/ clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie de la prevederile articolului de mai sus va face situatia in care transferul/ accesarea/ vizualizarea/ etc este ceruta de  catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

Trinus Motorhome SRL va colecta urmatoarele date cu caracter personal: nume, e-mail, numar de telefon, adresa, datele  companiei.

Prin procesul de rezervare Trinus Motorhome SRL. va dobandi acces la documente de natura personala, cum ar fi acte de  identitate, permis de conducere , detalii legate de efectuarea zborurilor sau a transferurilor. Aceste documente sunt arhivate electronic intr-o locatie securizata fizic si electronic, cu acces permis doar persoanei responsabile de securitatea datelor. Accesul la aceste date este acordat doar pe baza solicitarii organelor abilitate (spre exemplu: Politie, Procuratura, firme de asigurari in caz de daune).

Trinus Motorhome SRL. va transmite angajatilor sai responsabili de preluare/ predare a vehiculelor numele, prenumele, nr. de telefon al clientilor indreptatiti sa preia/ predea autovehiculele inchiriate, iar angajatii fiind obligati sa legitimeze ( act de identitate  si permis de conducere ) fiecare conducator auto.

Prin continuarea navigarii pe pagina de internet www.trinus.ro, si prin comunicarea telefonica sau prin intermediul e-mail-ului (sau orice alte mijloace de comunicare) confirmati ca ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu aceste politici de colectare si utilizare a datelor.