Termeni și Condiții

 

 

Bine ati venit pe website-ul nostru www.trinus.ro!

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul. Accesul si utilizarea site-ului se face sub autoritatea acestor regului, in termenii si conditiile de mai jos. Utilizarea site-ului ca si vizitator presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Prin termenul „vizitator” al site-ului se intelege orice persoana fizica sau juridica ce va accesa site-ul.

 

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea site-ului este obtinerea de informatii prin intermediul acestuia in vederea solicitarii de oferte ce vizeaza inchirierea autorulotelor noastre. Orice utilizare in alte scopuri decat acestea nu este permisa. Trinus Motorhome SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta. 

 

DREPTURI DE AUTOR

Trinus Motorhome SRL ofera acces liber la site si va permite sa vizualizati, sa imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale non-comerciale. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile, etc. sunte protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Trinus Motorhome SRL

Trinus Motorhome SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi ( „link-uri” ) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Trinus Motorhome SRL nu garanteaza si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Trinus Motorhome SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati depagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a materialelor, accesul sau folosirea materialelor sau informatiilor puse la dispozitie de Trinus Motorhome SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Trinus Motorhome SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Trinus Motorhome SRL sau pe partenerii sai, produsele, materialele si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

 

Trinus Motorhome SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si/ sau continutul site-ului in orice moment si fara o informare prealabila. Nici o informatie de pe acest site – referitoare la Trinus Motorhome SRL – nu trebuie sa fie considerata oferta. Acest website nu contine sfaturi sau recomandari cu privire la luarea unei decizii, oricare ar fi aceasta. Orice persoana care doreste sa se informeze si/sau sa achizitioneze unul din serviciile sau produsele prezentate pe site este rugata sa contacteze Trinus Motorhome SRL pentru a afla detalii. Trinus Motorhome SRL nu poate fi responsabila legal pentru nici un fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului site-ului cauzate de informatii eronate. Informatiile se pot modifica in orice moment si nu se poate acorda nici o garantie cu privire la acuratetea, caracterul complet sau actual al informatiilor furnizate.